Міський голова Олександр Кодола особисто відвідав тимчасове місце перебування батальйону територіальної оборони в Ніжині

По закінченню координаційної наради з керівниками військових частин та силових структур міський голова Олександр Кодола особисто відвідав тимчасове місце перебування батальйону територіальної оборони в Ніжині.
Міський голова Олександр Кодола, заступник міського голови Сергій Смага, командир Ніжинського гарнізону Микола Кушнір оглянули приміщення, які плануються оснащувати для перебування військових. Зупинили увагу на забезпеченні комплектування необхідним обладнанням, меблями, комунікаціями, залученні коштів для проведення необхідних підготовчих робіт.
Слід зазначити, що з 1 січня 2022 року по всій території України розгортаються батальйони територіальної оборони. В Чернігівській області вже розгорнуто 6 таких батальйонів, в тому числі і на території Ніжинської громади.
Підсумовуючи, міський голова Олександр Кодола зауважив, що найголовніше завдання міської влади – це сприяння в підготовці належного функціонування батальйону територіальної оборони в Ніжині. А також міська влада спрямовую свою роботу на підготовку захисних споруд, системи оповіщення.
За результатами координаційної наради керівництво міста та керівники військових частин налагодили систему комунікацій.
Військові запевняють, що наразі ситуація контрольована.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
10.02.2022