Міський голова Олександр Кодола особисто перевірив хід виконання ремонтних робіт в центральній частині міста

29 жовтня міський голова Олександр Кодола особисто перевірив хід виконання ремонтних робіт в центральній частині міста.
Вже завершені роботи по влаштуванню тротуарної плитки біля готелю «Ніжин».
На центральній алеї по вул.Шевченко проведені підготовчі роботи, завезені будівельні матеріали та вже розпочаті роботи по влаштуванню тротуарної плитки та бордюрів.
Загальний кошторис проекту «Капітальний ремонт пішохідної зони між проїжджими частинами вул. Шевченка на ділянці від площі ім. І.Франка до вул. Козача в м. Ніжині, Чернігівської області» складає 6803124,82грн.
Також проводиться капітальний ремонт вулиці Московська.
Завдяки неодноразовим зверненням міського голови Олександра Кодоли до керівництва області та Кабінету Міністрів України щодо виділення додаткових коштів на ремонт дорожньої інфраструктури міста. З державного бюджету було виділено майже 7 млн. грн. для капітального ремонту вулиці Московській та співфінансування з міського бюджету складає 434,153 грн. Буде відремонтовано 564 погонних метрів дороги.
По вул.Московська роботи ведуться швидкими темпами попри жвавий рух автотранспорту на даному відрізку дороги.
Міський голова Олександр Кодола ознайомився з технічними характеристиками проекту, обговорив з підрядником темпи виконання робіт, проблемні питання, які виникають в ході роботи. Зазначив, що доки дозволяють погодні умови потрібно покласти нове дорожнє покриття.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

29.10.2021