Координаційна нарада по наданню психологічної допомоги

15 серпня відбулася нарада по координації спільної діяльності правоохоронних органів соціальних служб, райдержадміністрації, відділу у справах сім’ї і молоді, центру безоплатної правової допомоги, та мобільних бригад створених за рахунок міжнародного гранту по наданню психологічної допомоги особам ,які потерпають від домашнього насильства, ВПО та особам різних категорій, які потребують надання соціальних послуг.

Нарада відбулася під головування заступниці міського голови Ірини Грозенко.

Ірина Вікторівна підкреслила на важливості посилення співпраці між правоохоронними органами Ніжинської територіальної громади та спеціалістами мобільних бригад.

«Спільний наказ Міністерства внутрішніх справ та Міністерства соціальної політики зобов’язує працівників правоохоронних органів всіляко сприяти наданню особам, що потерпають від насильства різнопланової допомоги, починаючи від правового захисту і закінчуючи психологічною підтримкою жертвам насилля. Ніжинський районний відділ поліції має передавати інформацію про всі випадки насильства до відділу у справах сім’ї і молоді Виконавчого комітету Ніжинської міської ради. Відділ, в свою чергу, даватиме доручення мобільним бригадам до реагування. Адже психологічна допомога надзвичайно важлива в таких випадках», - зазначила Ірина Грозенко. 

15.08.2022