Комунальна нарада

04 квітня у малій залі виконавчого комітету відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством, жителі міста та ЗМІ.

Під час наради були обговорювали протокольні доручення з попередніх нарад та надані нові.

Також розглядалися звернення громадян. Мешканці буд. 26 по вул. Шевченка не задоволені ямами та брудом, які залишилися після робіт, що проводили ТОВ "НіжинТеплоМережі". Заявникам були надані відповіді та роз’яснення: дана проблема буде вирішена до 28.04.2019 року.

Керівники комунальних підприємств прозвітували про роботу комунальних служб щодо виконання заходів по благоустрою міста.

На нараді було розглянуто ряд важливих питань, які стосувалися проведення місячника з благоустрою, висадки дерев, вивезення ТПВ та гілля, організації прибирання території Ніжина.

Нагадуємо, що з 26 березня по 26 квітня проходить місячник з благоустрою та санітарного очищення території об’єднаної територіальної громади та з озеленення території міста. ТПВ приймається на полігоні під час місячника – безкоштовно (для фізичних осіб). Детальніше за посиланням: http://nizhynrada.gov.ua/news/4164/shanovn-njints.html .

Григорій Миколайович подякував всім керівникам комунальних підприємств, хто приймає участь у перенесенні архіву з ніжинської церкви Іоанна Богослова.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

04.04.2019