Комунальна нарада

11 жовтня у малому залі виконавчого комітету відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

Григорій Миколайович почав засідання з повідомлення, що вже розпочався опалювальний сезон у Комунальному лікувально-профілактичному закладі «Ніжинська центральна міська лікарні ім. Миколи Галицького», Комунальному лікувально-профілактичному закладу «Ніжинський міський пологовий будинок», Ніжинський дитячий будинок-інтернат».

Керівники комунальних підприємств прозвітували про стан підготовки до опалювального сезону 2018-2019 р.р. та отримали відповідні доручення для подальшої роботи.

Начальник КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» повідомив, що згідно закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» відповідно до плану-графіку з 08 жовтня 2018 року по 30 жовтня 2018 року, з 09 год. ранку до 01 год. ночі буде проводитись промивка водопровідних мереж, в зв’язку з чим можливе погіршення якості води, пониження тиску в мережі та розливи в місцях промивання. А промивання внутрішньо будинкових мереж здійснюється організаціями та об’єднаннями, на балансі яких вони знаходяться (ЖЕК, ЖБК, ОСББ)».

Відділ інформаційно-аналітичного

забнзпечення та комунікацій з громадськістю

11.10.2018