Комісія по законності

08 лютого у малій залі виконавчого комітету відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю під головуванням Олега Щербака. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Ігор Алєксєєнко та Сергій Дзюба, керуючий справами виконавчого комітету Ніжинської міської ради Сергій Колесник, керівники структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, ЗМІ.

На порядок денний було винесено одне питання: лист-звернення від начальника управління освіти Станіслава Кропив’янського щодо визначення згідно Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти одного представника засновника від постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю для формування конкурсної комісії. Члени комісії одноголосно підтримали кандидатуру голови комісії Олега Щербака.

У різному порушувалися питання щодо роз’яснень виборчого процесу, перевірки якості харчування школярів та приміщення молодіжного ценру. Під час розгляду всіх питань були враховані пропозиції і зауваження членів комісії, також надані відповідні протокольні доручення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

08.02.2019