Хід виконання робіт по комплексній термомодернізації в ЗОШ № 10

Минулого тижня відбулася робоча нарада щодо ходу виконання робіт по об'єкту ЗОШ № 10 в рамках проекту «Заходи з енергоефективності в місті Ніжині. Постачання та встановлення всього обладнання і матеріалів для комплексної термомодернізації школи № 10».

У нараді взяли участь начальник управління освіти Станіслав Крапив` янський, т.в.о.директора ЗОШ №10 Сергій Никонець, виконавець робіт, технічний нагляд, представники сектору інвестиційної діяльності та енергоефективності виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

В ході зустрічі було прозвітовано про стан виконання робіт та сплановано наступні етапи термомодернізації школи.

На даний час вже змонтовано 74 рекуператори у класах, утеплено 90 % (близько 800 кв.м.) перекриття скатного даху будівлі, змонтовано зовнішнього утеплення 500 кв.м., встановлено та запущено індивідуальний тепловий пункт з автоматикою погодного регулювання та програмуванням та нову систему опалення з регулюванням температури в кожному класі школи, утеплено перекриття між першим поверхом та підвалом на 90%. На даний час роботи по зовнішньому утепленню призупинені на зимовий період та будуть продовжені з настанням належних погодних умов. За попередніми розрахунками, економія енерговитрат зможе досягти 40 % після закінчення усіх будівельних робіт по об'єкту.

Нагадаємо, роботи по об'єкту проводяться за участі фінансової екологічної корпорації НЕФКО та Ніжинської міської ради. Метою Проекту є приведення будівлі школи до сучасних вимог з енергоефективності, а також поліпшення умов для школярів та співробітників загальноосвітнього закладу.

Сектор інвестиційної діяльності та енергоефективності

відділу економіки та інвестиційної діяльності

23.12.2019