Головні питання та доручення щотижневої наради керівників управлінь та відділів при міському голові

13 грудня 2022 року.
293 день повномасштабного вторгнення
Головні питання та доручення щотижневої наради керівників управлінь та відділів при міському голові
За благодійні внески працівників міської ради, освітян, Музичної та Хореографічної школи та медичних установ придбали чергову автівку для наших захисників. Це 21 авто від Команда громади Ніжина задля Перемоги.
Організували благодійну акцію «Діти Ніжина дітям Херсону». Учні разом з педагогами зібрали канцприладдя для дітей Херсону, який вже відправлено. Жителі Ніжинської громади, інших громад разом з Покровською церквою зібрали необхідний вантаж для жителів Херсону.
Освітлення та тепло
Міський голова Олександр Кодола доручив комунальним службам разом з керівництвом Ніжинського РЕМу теоміново відпрацювати перемикання п’яти котелень від ліній енергомереж, які підпадають під планові відключення. Адже відключення котелень впливає як на технічний стан обладнання, так і комфорт містян.
Для котельні по вул.Прилуцька отримали матеріали для ізоляції мереж. Спеціалісти приступили до роботи.
Придбали за кошти місцевого бюджету 100 буржуйок, які за рішенням комісії ТЕБ та НС будуть розподілені для ЗСУ, ЖЕКів та частина залишиться в резерві у разі надзвичайної ситуації.
Медицина
Очільник міста доручив в найкоротші терміни відпрацювати всі необхідні юридичні питання щодо об’єднання міської та районної лікарень в єдиний медичний комплекс.
Благоустрій
Складено вісім адміністративних матеріалів за порушення правил благоустрою. Та виявлено розміщення реклами без дозвільних документів.
Віримо в наші ЗСУ.
Віримо в Перемогу!
13.12.2022