Головне питання - це початок опалювального сезону у місті Ніжині для населення

 25 жовтня міський голова Олександр Кодола розпочав щотижневу оперативну нараду з головного питання – початку опалювального сезону у місті Ніжині для населення.

Міський голова Олександр Кодола зауважив, що рішенням виконавчого комітету було прийнято рішення про початок опалювального сезону 18 жовтня.

Наразі в оселях ніжинців відсутнє опалення. Чому не має опалення?

В.о.директора ТОВ «НіжинТеплоМережі» Любов Ісаєнко підкреслила, що ТОВ «НіжинТеплоМережі» технічно готові до початку опалювального сезону на 100%. Всі вимоги від АТ "Чернігівгаз" щодо оплати за розподіл газу підприємство виконано. Відповідно до договору приєднання проплата виконана за жовтень повністю. На сьогодні боргів підприємство не має перед АТ"Чернігівгаз". Ті кошти, які були виділені на позачерговій 14 сесії - перераховані АТ «Чернігівгаз». Від тепломереж надійшло майже 10 млн грн. на рахунки даного підприємства, з яких 6,3 млн це кошти з місцевого бюджету.

Які сьогодні підстави не давати газ , якщо всі умови виконані?

Міський голова Олександр Кодола разом з в.о.обов’язки директора ТОВ «НіжинТеплоМережі» терміново виїхали до керівництва АТ «Чернігівгаз» щодо врегулювання даної ситуації. Терміново на зустріч був викликаний арбітражний керуючий ТОВ «НіжинТеплоМережі» та голова правління АТ "Облтеплокомуненерго».  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

25.10.2021