«FORBIZ – створення кращого бізнес – середовища»

6 серпня у малій залі виконавчого комітету в рамках Програми з розробки та реалізації місцевих стратегічних документів, спрямованих на розвиток малого та середнього бізнесу відбувся перший день тренінгу "Як підготувати успішну заявку до Державного фонду регіонального розвитку", який буде проходити три дні.

Навчання проводять досвідчені тренери проекту FORBIZ Ольга Красовська та Юрій Вдовенко.

До участі у тренінгу долучилися: міський голова Анатолій Лінник, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів, які освоюють не тільки теоретичні знання, але й набувають важливих практичних навичок щодо написання заявок. В ході навчання його учасники детально розглянуть всі етапи заповнення заявки .

Анатолій Валерійович зауважив, що міська рада підтримує Програму з розробки та реалізації місцевих стратегічних документів спрямованих на розвиток малого та середнього підприємництва FORBIZ(EU4Business) і всіляко буде сприяти у її реалізації. На чергову сесію міської ради буде винесено проект рішення Ніжинської міської ради «Про затвердження оперативної цілі щодо розвитку малого та середнього підприємництва в Стратегії розвитку міста Ніжина». Проект розроблений з метою створення сприятливих умов для ведення бізнесу, підвищення ролі та внеску малого і середнього підприємництва в економічний і соціальний розвиток міста, покращення доступу до фінансування, популяризації підприємницької культури, сприяння експорту, підсилення конкурентоспроможності та інноваційного потенціалу МСП, враховує принципи та підходи щодо європейського досвіду формування та реалізації оперативних цілей щодо розвитку малого і середнього підприємництва, та пропозиції консультантів Проекту міжнародної технічної допомоги «FORBIZ – створення кращого бізнес – середовища».

Відділ інформаційно-аналітичнної роботи

та комунікацій з громадськістю

06.08.2018