До уваги ніжинців та гостей міста!

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

Н А К А З

військового комісара Ніжинського

об’єднаного міського військового комісаріату

20.02.2018 м. Ніжин № 24

Про призов громадян на

строкову військову службу у

квітні – травні 2018 року

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 15 лютого 2018 року № 33/2018 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році», з 01 квітня 2018 року по 31 травня 2018 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.

НАКАЗУЮ:

1. Заступнику військового комісара – начальнику відділення комплектування капітану Баргаміну М.М. організувати тісну взаємодію з міською та районною адміністраціями щодо підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу весною 2018 року.

2. Забезпечити явку на призовну дільницю Ніжинського об’єднаного міського військового комісаріату для призову на строкову військову службу усіх громадян 1998 р. народження, яким в період чергового призову виповниться 20 років, а також громадяни, які народилися у 1991–1997 рр., у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

3. Призовникам, які мешкають на території міста Ніжин, Ніжинського району та підлягають призову на строкову військову службу, прибути на призовну дільницю за адресою: Чернігівська область, місто Ніжин, вул. Редькинська, 6 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до Ніжинського об’єднаного міського військового комісаріату до 01 квітня 2018 року, та мати при собі документи, які посвідчують особу.

4. Громадянам, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають за територією Ніжинського району, негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у Ніжинський об’єднаний міський військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

5. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівникам підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форм власності, відкликати призовників з відряджень та забезпечити своєчасне їх прибуття на призовну дільницю.

6. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника військового комісара – начальника відділення комплектування капітана Баргаміна М.М.

7. Наказ довести до особового складу в частині, що їх стосується.

Військовий комісар

Ніжинського об’єднаного міського військового комісаріату

майор В.М.ЯКУЩЕНКО

23.03.2018