Чергове засідання виконавчого комітету

17 грудня у малій залі виконавчого комітету відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь заступник міського голови Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, начальники управлінь виконавчих органів ради.

На початку засідання Анатолій Валерійович привітав депутата міської ради Юрія Ландаря з ювілеєм та побажав успіхів в роботі.

До порядку денного було подано 1 проект рішень та 5 - для розгляду у робочому порядку. Різне:

1.Про внесення змін у додаток 1 до рішення виконавчого комітету від 22 березня 2018 року № 84 «Про надання повноважень щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення».

2.Про встановлення тарифів на теплову енергію, виробництво та постачання теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії приватному підприємству «ТЕПЛО-ЕНЕРГІЯ ПЛЮС».

3.Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

4.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради №420 від 13 грудня 2018 р. «Про затвердження переліку віидів суспільно-корисних робіт і об’єктів відбування покарання у вигляді громадських робіт, для засуджених, що отримали рішення суду, яке набрало законної сили в 2019 році»

5.Про переоформлення особових рахунків.

6. Про затвердження контрольного списку осіб рядового та начальницького складу 16-ДПРЧ та Ніжинського МРВ УДСНС України у Чернігівській області, які перебувають на квартирному обліку за місцем роботи та затвердження рішень.

У «Різному» розглянули звернення жительки міста щодо безкоштовного перевезення дітей з багатодітних сімей в громадському транспорті. Перший заступник міського голови Григорій Олійник повідомив, що дане питання буде розглядатися на черговому засіданні постійнодіючої робочої групи щодо вивчення проблемних питань та розробки Правил користування міським пасажирським автомобільним транспортом.

Всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були детально обговорені та прийняті.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

17.01.2019