Чергове засідання комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, антикорупційної політики

У малій залі Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю.

Головуючий Олег Вікторович Щербак представив на затвердження членам комісії наступний порядок денний:

1. Про розгляд подання Ніжинської місцевої прокуратури Чернігівської області від 03.08.2017 №4264 вих.17.

2. Про внесення змін до регламенту Ніжинської міської ради VIIскликання.

3. Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради VII від 24 листопада 2015 року № 4/2015 «Про обрання голів та членів постійних комісій Ніжинської міської ради VII».

4. Про внесення змін до положення про постійні комісії Ніжинської міської ради Чернігівської області 7 скликання.

5. Про внесення змін до міської цільової Програми енергозбереження та енергоефективності на 2016 – 2020 роки.

6. Про внесення змін до міської Програми розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини на 2017 рік.

7. Про затвердження «Положення про проведення загальноміських конкурсних програм, конкурсів та фестивалів, засновником або співзасновником яких є Ніжинська міська рада».

8. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, припинення права користування земельними ділянками, внесення зміни в рішення міської ради.

9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічної документації із землеустрою та надання у приватну власність, затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання в оренду, припинення права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

10. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок фізичним особам.

11. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок фізичним особам.

12. Різне.

1. Про розгляд листа-відповіді директора ДП «Критий ринок «Прогрес» ДКП Комунальний ринок» на протокольне доручення від 05.07.2017.

2. Про розгляд листа громадянина Новгородського А.О. від 21.07.2017 року щодо законності відповіді на заяви.

У ході засідання комісії розглянуто проекти рішень, що були відправлені на доопрацювання на попередній нараді, також проекти рішень, які стосуються роботи та складу постійних комісій Ніжинської міської ради, опрацьовано земельні питання на предмет законності, заслухано звернення громадян та роздано відповідні протокольні доручення.

Більшість проектів рішень мали процедурний характер: стосувались заміни формулювань, збільшення сум витрат у рамках кошторису.

Відділ інформаційно-аналітиної роботи

та комунікацій з громадськістю

15.08.2017