Чергове засідання комісії з майнових та житлово-комунальних питань

Відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Паскевич Вікторії Григорівни.

На порядку денному було 3 проекти рішення і «Різне»:

1. Про внесення змін до додатку «Міська цільова програма на розвиток водного господарства на період до 2012 року», затверджена рішенням Ніжинської міської ради № 10-42/2013 від 15 жовтня 2013р, «Про затвердження міської цільової програми розвитку водного господарства м.Ніжина»

2. Про передачу в оперативне управління та господарське відання рухомого та нерухомого майна.

3. Про оренду майна комунальної власності м.Ніжина.

Проекти рішень мали технічний характер і були одноголосно рекомендовані на розгляд 35 сесії міської ради.

У «Різному» розглянули звернення КП ВУКГ щодо виділення 190 тисяч гривень для закупівлі зелених насаджень на весняний період, та перерозподіл коштів у межах діючого бюджету за рахунок економії з подальшим використанням їх на технічне обладнання господарства. Також рекомендували до затвердження на сесії Статут комунального підприємства "Ніжинське телебачення".

Наприкінці засідання секретар міської ради Салогуб Валерій Володимирович виніс на розгляд комісії ініціативу голови постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю Щербака Олега Вікторовича щодо надання депутатам ефірного часу на каналі НТБ. Депутати обговорили пропозицію і ухвалили з поправкою: надавати ефірний час бажаючим депутатам за умови подання заяв від їх імені.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

17.01.2018