Благоустрій парку Чорнобильців

9 листопада міський голова Анатолій Лінник провів виїзну нараду з начальником управління комунального господарства та будівництва Анатолієм Кушніренком та начальником КП «Виробниче управління комунального господарства» Владиславом Корманом щодо благоустрою парку Чорнобильців у 3-му мікрорайоні. Також взяли участь депутати міської ради Ігор Шалай та Олександр Шалай.

Анатолій Лінник зазначив, що основною метою є створення місця для проведення організованого змістовного дозвілля ніжинців шляхом благоустрою та облаштування парку. Саме озеленення парку, встановлення місць для відпочинку, урн, мангальних зон, облаштування пішохідних доріжок, проведення освітлення задовольнить існуючу потребу мешканців мікрорайону в отриманні облаштованого громадського простору та можливість для комфортного проведення вільного часу.

Очільник міста запропонував для початку розглянути питання з правильним зонуванням та розміщенням конструкцій на території. Від цього буде залежить дуже багато, починаючи від зручності використання, закінчуючи зовнішньою привабливістю.

Керівники обговорили та оглянули варіанти облаштування зони для встановлення мангалів, зручності підходів до них, проаналізували всі можливості та особливості території.

Головним аспектом благоустрою паркової зони є надання послуг жителям мікрорайону у сфері відпочинку, популяризація здорового способу життя та підняття іміджу міста як цивілізованого екологічного містечка.

Буде створено функціональний парк шляхом ефективного планування та використання території міста.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

09.11.2018