Анатолій Лінник взяв участь у онлайн-нараді з питань перегляду тарифів на теплову енергію та відповідні комунальні послуги

Сьогодні, 18 серпня, під головуванням заступника міністра розвитку громад та територій України Наталії Хоцянівської відбулась онлайн-нарада з представниками обласних, Київської міської державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування з питань перегляду тарифів на теплову енергію та відповідні комунальні послуги. В онлайн-нараді взяв участь міський голова Анатолій Лінник, а також: перший заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор ТОВ"НіжинТеплоМережі" Любов Ісаєнко, начальник сектора економічного аналізу відділу економіки та інвестиційної діяльності Лариса Стусь.

Учасники обговорили питання перегляду тарифів на послугу з постачання теплової енергії та послугу з постачання гарячої води, стан розрахунків підприємств теплопостачання за спожитий природний газ, тощо.

Міський голова Анатолій Лінник поінформував, що наразі підготовлені розрахунки тарифів на теплову енергію, планується їх зменшення майже на 10%.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко


19.08.2020