Акушерське відділення Ніжинського пологовоого будинку поповнилося новим медичним обладнанням

За сприяння Чернігівського об’єднання самаритян України та фінансової підтримки ЕПАМ Сістемс, Всеукраїнського благодійного фонду «Крона», за сприяння уряду Німеччини акушерське відділення Ніжинського пологовоого будинку поповнилося новим медичним обладнанням: двома сухожаровими шафами для дезінфекції інструментарію, спеціальними моніторами для діагностики захворювань у новонароджених дітей, новою щільовою лампою. Обладнання вручила лікарям представник об’єднання самаритян Ірина Балакирєва.

- Обладнання, яке ми сьогодні отримали, необхідне для повсякденної нашої роботи, – говорить головний лікар Валерій Якуба. - Те, що в нас є, вже давно морально застаріло.

Від імені колективу головний лікар висловив щиру подяку громадській організації за розуміння і турботу, за щедрий подарунок. Сьогодні в умовах бюджетного дефіциту дуже важко придбати медичне обладнання.

Ірина Балакірєва зазначила: « Це обладнання - невеличка частина того , що ми можемо зробити, щоб ви могли рятувати жінок і діток. Їх добре вже знають в області. Адже громадська організація надає допомогу багатодітним сім’ям, дітям-інвалідам, сім’ям загиблих учасників АТО, медичним закладам міста, одиноким громадянам».

За матеріалами Валерія Кичка

20.03.2017