Актуальне станом на 14 лютого, 356 день

Актуальне станом на 14 лютого, 356 день героїчного протистояння українського народу російській навалі
Наше місто продовжує демонструвати життєствердність.
ЦНАП
Змінився режим роботи. Відтепер ЦНАП працює без вихідних, 7 днів на тиждень.
Ніжинський ЦНАП один з 5 ЦНАПів в Чернігівській області, на базі якого відкритий центр по відбору добровольців до новостворених батальйонів. У відділенні працюють працівники Національної Гвардії України, Міністерства оборони та Національної поліції України.
Охорона здоров’я
Збільшується захворюваність на Covid-19. Померла 1 особа від коронавірусної хвороби. За попередній тиждень проведено 47 щеплень. Вакцинація – є найбезпечнішим та найефективнішим з відомих людству способів захисту від небезпечних інфекційних хвороб.
В стоматологічній поліклініці працює 3 дитячі стоматологи. За детальною інформацією та про запис до лікаря можна зателефонувати за номером 0673059918.
Освітній процес
У закладах загальної середньої освіти навчається 6388 учнів. Наразі 27 учнів перебувають в інших областях та 612 - за кордоном.
Соціальний захист
На обліку в Управлінні соціального захисту перебуває 2205 ВПО.
За рахунок бюджету Ніжинської територіальної громади надали допомогу на компенсацію житлово-комунальних послуг 40 сім’ям загиблих військовослужбовців.
Старостинський округ активно допомагає нашим захисникам як продуктами харчування, так і матеріально-технічними засобами. Селяни збирають гроші, щоб придбати обладнання односельцю, який захищає нашу країну. Допомагають одній родині з Броварів, які зазнали травм через авіакатастрофу та потребують лікування.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
14.02.2023