27 ВЕРЕСНЯ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТУРИЗМУ

Вітаю з Всесвітнім днем туризму – святом усіх, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок, а також фахівців, які працюють в цій сфері.

Туризм – це ціла сфера життя, що охоплює мільйони людей, сприяє пожвавленню регіональних, республіканських, міжнародних обмінів та людських контактів.

Це свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, і безперечно тих, хто професійно забезпечує повноцінний відпочинок для туристів – працівників управлінь та відділів культури і туризму, співробітників туристичних компаній, музейних працівників, керівників і персоналу готельних комплексів.

Ніжин, з його вигідним географічним розташуванням, багатою історико-культурною спадщиною, неповторними краєвидами має всі умови для успішного розвитку туризму. Дуже вдячний всім, хто робить вагомий внесок у розвиток туристичної привабливості нашого міста для нових відвідувачів.

Щиро бажаю працівникам індустрії туризму вагомих здобутків та вистояти в цей непростий час, а туристам – завзяття, наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу. Нехай у вашому житті завжди панує злагода та нехай вас завжди переслідують лише приємні щасливі емоції.

27.09.2021