11 квітня 2022 р. Щодо ситуації у місті:


- Звертаємось до мешканців Ніжина: дотримуйтесь обмежень, передбачених комендантською годиною. Поліція Ніжина працює в посиленому режимі задля безпеки громадян. Надходять заявки до служби ДСНС щодо виявлення вибухонебезпечних предметів, відповідні служби реагують на ці звернення.
- Медичні заклади працюють в умовах воєнного стану. Всі заклади забезпечені перев’язочними матеріалами, антисептичними засобами та масками в достатній кількості. Таблетовані препарати з числа гуманітарної допомоги, які надійшли у ЦПМСД, розподілені між усіма амбулаторіями сімейної медицини. За вихідні у Ніжині народилося 5 немовлят.
- Управління соціального захисту починає прийом документів щодо компенсації сім’ям, які приймали внутрішньо переміщених осіб. 340 сім’ям внутрішньо переміщених осіб видали гуманітарну допомогу.
- Місто забезпечене водою, світлом та теплом. Покрівлі будинків, які були пошкоджені внаслідок обстрілів, відремонтовані.
- На вихідних прибув вантаж з-за кордону від наших друзів: продукти харчування, одяг, предмети гігієни, харчування та предмети догляду за дітьми. Вони будуть розподілені між відповідними категоріями згідно потреб.
- У місті стало безпечніше, але ймовірність повітряних атак або ракетного обстрілу зберігається. Тому будьте обережними та не нехтуйте сигналами тривоги. Слава Україні!
11.04.2022