Звітуємо за другий рік нашої роботи

 .

2022 рік мав стати роком розвитку Ніжинської територіальної громади, роком парків та скверів. Роком, який би дав ще більший поштовх до розвитку після складного ковідного  2021, який ми з гідністю пройшли спільно з громадою.  Проте, на жаль, повномасштабне вторгнення росії уповільнило поступ громади.

Починаючи з 24 лютого, змінились напрямки, які донедавна були в пріоритеті. Ще більшого значення набули питання безпеки та енергоефективності. Проте незмінними залишились принципи підзвітності, прозорості та підконтрольності міської влади.  
Безумовно, громада має знати не тільки про здобутки за 2022 рік, а і про перепони, які поставили на паузу проєкти у зв’язку з повномасштабною агресією рф.

Життя громади в умовах війни - це крихкий баланс між питаннями безпеки та комфорту її жителів. І враховуючи складність наповнення місцевого бюджету в умовах війни, треба не боятися показати свою слабкість, звернувшись за допомогою до іноземних друзів та партнерів.
В цей складний час дякуємо нашим захисникам, комунальникам, енергетикам, медикам, волонтерам, освітянам, правоохоронцям, пожежникам, рятувальникам, соціальним працівникам, держслужбовцям та всім справним платникам податків.

Всі ми разом продемонстрували єдність та згуртованість. Дякую всій нашій команді!
Всі ми - команда громади Ніжина.
Це звіт нашої співдії за воєнний 2022 рік.
Ніжин тримається!

Україна бореться! 

 

29.11.2022