Зустріч міського голови з представниками релігійних конфесій міста

З нагоди Великодніх свят 19 квітня 2016 року в малому залі виконавчого комітету відбулася традиційна зустріч міського голови з представниками релігійних конфесій міста, на якій також були присутні заступники міського голови та керівники комунальних служб.

На початку заходу міський голова Анатолій Валерійович Лінник подякував представникам духовенства міста за співпрацю, за підтримання діалогу з міською радою та за їхню невтомну роботу.

В ході спілкування представники релігійних громад окреслили питання, що стосуються благоустрою церковних територій, вивозу сміття та ремонту храмів, зазначили, що їхні попередні прохання були вислухані, а також висловили вдячність керівництву міста, комунальним службам за злагоджену роботу, управлінню культури – за допомогу в організації та проведенні різних заходів.

Владислав Адольфович Корман, начальник КП «ВУКГ», повідомив про те, що на всі кладовища Ніжина завезено пісок і землю, проведено роботи по відновленню доріг, які ведуть до храмів, організовано вивезення сміття та обладнано майданчики для збору сміття біля кладовищ.

Наталія Миколаївна Кучеровська, директор Ніжинського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, подякувала представникам релігійних конфесій від імені всіх соціальних служб за співпрацю.

Зі словами подяки до представників релігійних громад також звернулися заступник міського голови Ігор Володимирович Алєксєєнко та секретар міської ради Валерій Володимирович Салогуб.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

19.04.2016