Жіноча волейбольна команда НСК «ТЕМП» ─ чемпіон Чернігівської області з волейболу

Міська волейбольна жіноча команда НСК «ТЕМП» стала чемпіоном Чернігівської області з волейболу серед жіночих команд сезону 2015-2016 років.

З листопада 2015 року 10 жіночих команд області розпочали турнірну боротьбу у 2 підгрупах за вихід до фіналу.

Три міські команди: НСК «ТЕМП», «НАТІ» та КДЮСШ взяли участь у Чемпіонаті області, але тільки дві міські команди змогли потрапити до фінальної четвірки, до якої пробилися і дві Чернігівські команди «Деснянка» та ДЮСШ.

І ось фінал, який за домовленістю з федерацією Чернігівської області з волейболу проходив у нашому місті, зібрав найсильніші жіночі команди області. Команда агротехнічного інституту не змогла взяти жодного очка та посіла четверте місце, дівчата з ніжинського спортивного клубу «ТЕМП», обіграли з рахунком 3:1 команду ДЮСШ - Чернігів, та з рахунком 3:2 команду «Деснянку», яка була частково укомплектована гравцями команди Суперліги України «Буревісник», тим самим завоювавши титул чемпіонів Чернігівської області. На другому місці опинилися ДЮСШ – Чернігів, на третьому – «Деснянка».

Тож героїнями місяця треба назвати жіночу команду НСК «ТЕМП». Склад команди: Вероніка Кресан (капітан), Наталія Саєнко, Антоніна Ревенко, Тетяна Ворона, Оксана Сушко, Катерина Тютіна, Юлія Коваль, Ірина Ващенко, Ольга Подолянко, Ірина Васильченко, Тетяна Гретчин, Тетяна Микитюк.

Героєм місяця також став і наставник жіночої команди НСК «ТЕМП» Павло Глушко, який зміг привести команду до перемоги показавши всій області, що місто Ніжин – «Місто спортсменів та спортсменок»!

І вже в новому сезоні НСК «ТЕМП» ставить за мету участь у аматорській лізі України.

Отож, вітаємо наших красунь-волейболісток з феєричною перемогою у Чемпіонаті Чернігівської області з волейболу та побажаємо нових звершень та перемог у наступному сезоні вже на Всеукраїнській волейбольній арені.

Відділ з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради

23.03.2016