Заступник міністра охорони здоров’я відвідав Ніжин

З робочим візитом до Ніжина приїхав перший заступник міністра охорони здоровʼя України Сергій Дубров. Він відвідав два лікувальні заклади міста: КНП «Ніжинська міська центральна лікарня ім. М. Галицького», КНП «Ніжинський пологовий будинок».
До Ніжина також завітав народний депутат України Валерій Зуб
Народний депутат разом з першим заступником міністра ознайомилися з роботою медичних закладів. Зокрема у Ніжинській лікарні проінспектували роботу приймального, травматологічного, хірургічного відділень. Сергій Дубров перевірив наявність ліків та медичні журнали реєстрації призначень й проведених процедур.
Оглянув медобладнання та кабінети в яких проводиться ремонт для подальшого встановлення сучасних медичних пристроїв.
У пологовому будинку Сергій Дубров відвідав операційні, гінекологічне й родове відділення та інклюзивний кабінет в жіночій консультації.
Перший заступник міністра високо оцінив функціонал та діяльність медичних установ, виказав впевненість, що ніжинські заклади охорони здоров’я й надалі впроваджуватимуть людиноцентричну політику й продовжуватимуть підвищувати якість надання медичних послуг.
Міський голова Ніжина Олександр Кодола звернувся до замміністра з проханням розглянути клопотання про залишення КНП «Ніжинський пологовий будинок» окремою юридичною одиницею та не приєднувати в якості відділення до КНП «Ніжинська міська центральна лікарня ім. М. Галицького». Сергій Дубров обіцяв детально розглянути прохання міського очільника.
26.07.2023