Засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 2 березня, відбулось засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

На порядку денному було одне протокольне питання і «різне».

Начальник сектора юридично-кадрового забезпечення Ольга Чепуль представила на розгляд членам виконавчого комітету клопотання про оголошення подяки Прем’єр-міністра України Луценку Ігорю Григоровичу, начальнику дільниці «Очисні споруди» комунального підприємства «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства», за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток житлово-комунального господарства та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

У «різному» обговорено кілька питань:

1. Про безпритульних тварин у місті.

2. Про підвищення тарифів на проїзд у міському транспорті.

3. Про ямковий ремонт міських доріг.

«Підвищення тарифів на проїзд у міському транспорті, – наголосив міський голова Анатолій Лінник, - це досить складне і неоднозначне питання, воно ще вивчається і має пройти процедуру громадських обговорень. Тарифи мають бути економічно обґрунтованими, з врахуванням всіх соціально-економічних чинників. Наразі ведеться робота з перевізниками, щодо усунення ними недоліків у організації пасажирських перевезень та якості обслуговування. Тільки потому може бути прийняте рішення».

Щодо останнього питання, Анатолій Лінник зазначив, що це одне з першочергових питань, яке потребує вирішення і, як тільки дозволять погодні умови, ремонтні роботи мають розпочатись.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та

комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

02.03.2017