Засідання робочої групи з питань надання земельних ділянок учасникам АТО та членам їх сімей

Питання надання земельних ділянок військовослужбовцям та іншим учасникам бойових дій, задіяним в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях, котрі захищають територіальну цілісність України, є вкрай важливим для міста. Передусім, виділення земельних ділянок таким категоріям громадян можна вважати одним з видів державної підтримки.

Саме тому днями відбулось чергове засідання робочої групи з питань обліку та визначення черговості надання земельних ділянок учасникам АТО та членам їх сімей. Головуючий засідання, перший заступник міського голови Григорій Олійник, обговорив з членами робочої групи низку спірних питань щодо земельних ділянок по вулицях Грибоєдова, Воздвиженській, Отто Шмідта, Переяславській. Внаслідок обговорення було роздано відповідні доручення.

Підводячи підсумки наради, перший заступник голови зазначив, що на жаль, питання по виділенню земельних ділянок учасникам антитерористичної операції на території Ніжина залишається складним та неоднозначним. Процедура надання земельних ділянок учасникам АТО потребує врегулювання даного питання на державному рівні, із внесенням змін до нормативно-правових актів.

Проте органи виконавчої влади міста й надалі докладатимуть всіх зусиль задля позитивного вирішення, обговорюваної на сьогоднішньому засіданні проблеми.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

15.03.2017