Засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності

18 квітня 2016 року відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету.

В ході засідання було прийнято ряд важливих рішень. Зокрема, членами комісії було вирішено виділити кошти для встановлення ліцензійних програм Windows на комп`ютерах нових відділів, а саме: реєстраційного відділу та відділу квартирного обліку. З цією метою планується використати кошти з міської цільової програми «Контроль за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на 2016 рік»

Також було розглянуто прохання управління культури та управління освіти щодо того, аби використати гроші в межах кошторисів для оплати рахунків за послуги теплопостачання. Депутатами було вирішено погодити використання цих коштів.

До постійної депутатської комісії також звернулося Комунальне підприємство «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» з проханням фінансової підтримки в розмірі 200 тисяч гривень для забезпечення житлових приміщень міста безперебійним постачанням холодною водою. Щодо цього питання учасники засідання вирішили наступне: для цієї мети необхідно задіяти кошти, виділені на господарчу діяльність, а потім повернути ці гроші за результатами перерозподілу бюджетних коштів першого півріччя.

Також було затверджено проект про нову структуру управління житлово-комунального господарства, що передбачає скорочення посади головного спеціаліста.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

19.04.2016