Засідання оргкомітету до Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці Незалежності України

6 серпня у великій залі виконавчого комітету відбулося перше засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення у м. Ніжині Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Під час наради обговорили ряд важливих питань щодо організації та відзначення в місті Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України.

Так, 23 серпня о 10:00 год. – на День Державного Прапора України відбудеться урочисте підняття прапора на площі імені Івана Франка біля адміністративної будівлі виконавчого комітету Ніжинської міської ради, 24 серпня – на День Незалежності урочистості розпочнуться о 10:00 год. Детальніше про план заходів буде повідомлено згодом.

Піднімалися питання щодо додаткових заходів з благоустрою територій, святкового оформлення міста з використанням державної символіки та встановлення Державних Прапорів України на всіх адміністративних установах, організаціях та підприємствах, упорядкування об’єктів культурної спадщини, організації та проведення культурно-мистецьких та спортивних заходів за участю ніжинців.

Анатолій Валерійович акцентував увагущо День Державного Прапора України та День Незалежності – це загальні національні свята, які є символом єдності українського народу - Відзначення 27-ї річниці Незалежності України – важлива подія державного значення.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

06.08.2018