Засідання комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, антикорупційної політики

17 лютого у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю за участю міського голови Анатолія Лінника, заступника міського голови Сергія Дзюби, керуючого справами виконавчого комітету Сергія Колесника.

Головуючий засідання Олег Щербак подав на розгляд членів комісії три проекти рішень: «Про внесення змін до Програми розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини», «Про внесення змін до статуту Державного комунального підприємства «Ніжинське телебачення» та затвердження його в новій редакції», «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Керуюча компанія «Північна», затвердженого рішенням Ніжинської міської ради Чернігівської області VII скликання від 30.06.2016 року № 18-12/2016, та затвердження його в новій редакції» та листи з відповідями на попередні звернення депутатської комісії.

На початку засідання Анатолій Лінник обговорив з членами комісії питання щодо оприлюднення подання керівника Ніжинської місцевої прокуратури Лабадіна І.О. У ході обговорення було враховано зауваження міського голови з приводу процедури розгляду подання і прийнято рішення: враховуючи все вище вказане, сформувати текст відповіді керівнику Ніжинської прокуратури Лабадіну І.О. з подальшим обговоренням на наступному засіданні комісії.

Згідно з першим проектом рішення внесено зміни у формулюванні розділу додатку «Напрями діяльності та заходи програми розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини на 2017 рік»: деталізовано, на що саме може використовуватись фінансова підтримка учасників різноманітних конкурсів, фестивалів, рекордів, тощо. А саме, вищезазначена підтримка може використовуватись на реєстрацію участі, реєстрацію рекордів, оплату авто послуг і подібні витрати.

Другий проект рішення був зумовлений тим, що попередній Статут Державного комунального підприємства «Ніжинське телебачення» втратив чинність і є недійсним.

Питання були детально обговорені та рекомендовані до розгляду на черговій сесії міської ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

21.02.2017