«Ярмарок вакансій 2023: Робота Є!» реєструйтеся, щоб отримати роботу!

Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки Міжнародної організації з міграції 30 серпня на платформі ZOOM проведе масштабний ярмарок з працевлаштування з провідними роботодавцями для всіх бажаючих українців. Участь у заході повністю безкоштовна для всіх бажаючих.

Робота займає значне місце в житті кожної людини. Починаючи з лютого 2022 року життя кожного українця і українки зазнало невиправних та прикрих змін, не виключенням стала й сфера праці. Наразі рівень безробіття в Україні сягнув рекордних 33,3%, а тисячі українців втратили роботу з різних причин. Перед багатьма постає необхідність починати свій кар’єрний шлях з нуля, а роботодавці стикаються з нестачею кадрів, необхідністю перепрофілювання чи релокації бізнесу та пошуком нових працівників.

Онлайн Ярмарок – це можливість для тебе отримати роботу, ознайомитися з актуальними вакансіями, які будуть затребувані в найближчі роки, а для роботодавців – знайти вмотивованих і кваліфікованих працівників.

Під час Ярмарку ти зможеш:

- познайомитися з провідними роботодавцями нашої країни, від IT галузі до технічних спеціальностей;

- пройти співбесіду з українськими роботодавцями, отримати можливість працевлаштуватися та покращити своє фінансове становище;

- познайомитися з іноземними роботодавцями та, навіть, пройти співбесіду в іноземній компанії;

- дізнатися про актуальні тенденції на ринку праці та затребувані вакансії сьогодні і у майбутньому;

- отримати дієві інструменти ефективного проходження онлайн співбесіди та складання сучасного резюме.

На Ярмарок будуть запрошені провідні роботодавці з наступних галузей:

- ІТ та комунікацій;

- обслуговування і технічних напрямків;

- онлайн бізнесу в міжнародних компаніях.

Запрошуємо тебе взяти участь у Ярмарку вже 30 серпня на платформі ZOOM з 11:00 до 14:00.

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3q57hVn

Програма «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес» реалізується ГО «Маріупольська Спілка Молоді» в межах проєкту Міжнародної організації з міграції IOM Ukraine за фінансової підтримки Уряду Японії.

Чернігівський обласний центр зайнятості

25.08.2023