Як покращити послуги для населення у Вашій громаді? Потреба у адміністративних та психосоціальних послугах. ОПИТУВАННЯ

В рамках ініціативи «ReBoost: громадський центр швидкого реагування та відновлення територіальних громад України», яка підтримується проєктом «Спеціальна програма підтримки України», що впроваджується Німецьким Товариством міжнародного співробітництва (GIZ) за дорученням уряду Німеччини проводиться дослідження для виявлення шляхів покращення процесів надання адміністративних та психосоціальних послуг у Вашій громаді!

 

ВАША участь в опитуванні допоможе:

- визначити НАЙБІЛЬШ ЧАСТІ ПРОБЛЕМИ, що виникають при отриманні адміністративних, соціальних послуг та психологічної допомоги мешканцями Вашої громади;

- Вашу ЗАДОВОЛЕНІСТЬ ЯКІСТЮ або МОЖЛИВІСТЮ ОТРИМАННЯ надаваних послуг;

- врахувати Ваші ДУМКИ ЩОДО ПОКРАЩЕННЯ ПРОЦЕСІВ надання адміністративних та психосоціальних послуг у Вашій громаді.

 

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ будуть покладені в основу роботи експертів проекту ReBoost, які взаємодіятимуть органами місцевого самоврядування, ЦНАПами, соціальними службами, психологами Вашої громади для вдосконалення їхньої роботи протягом найближчих місяців.

 

ДО УЧАСТІ В ОПИСУВАННІ ЗАПРОШУЮТЬСЯ:

- мешканці громади, які отримували / робили спроби отримання / збираються отримати адміністративні послуги та/або психосоціальну допомогу;

- представники місцевих громадських організацій, діяльність яких дотична до тематики опитування;

- місцеві громадські активісти, зацікавлені у покращенні адміністративних / психосоціальних послуг у власній громаді.

 

ДЛЯ УЧАСТІ В ОПИТУВАННІ ПРОСИМО ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://docs.google.com/forms/d/1Wg2QiXyo-IG2nizPFVQlmizRKeDs8DA31ZiH1mhct-Y/edit.

Представники проекту ReBoost гарантують дотримання процедур захисту персональних даних (Ваше ПІБ та особисті контактні дані ні в якому разі не будуть розголошуватися в рамках публічних презентацій результатів дослідження).

 

ПРОСИМО ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ ДО 24:00 ГОДИНИ 20 ВЕРЕСНЯ 2022 РОКУ.

 

*****

 

У разі виникнення питань щодо опитування та проекту ReBoost звертайтеся до Поліського фонду на адресу  [email protected].  

15.09.2022