Візит до навчально-виховного комплексу «Престиж»

Сьогодні до навчально-виховного комплексу «Престиж» завітали міський голова Анатолій Лінник і заступник міського голови Ігор Алєксєєнко. Метою візиту було перевірити стан харчування у комплексі.

Анатолій Лінник та Ігор Алєксєєнко спершу поспілкувалися з працівниками харчоблоку, перевірили, як відбувся розподіл місць приготування їжі для школярів і вихованців дошкільної групи, де і в яких умовах зберігаються продукти харчування, чи дотримуються працівники всіх санітарно-гігієнічних норм,оглянули якість сніданків, якість посуду. Звернули увагу на відповідність до меню, калькуляціям та нормам.

За словами представника адміністрації НВК, наразі до групи зараховано 24 дітей. Сьогодні було 17 діток. З ними працює 2 вихователів і один помічник вихователя. Група на сьогоднішній день забезпечена всім найнеобхіднішим. Звісно, що триває ремонт інших приміщень комплексу, чекають на своє відкриття ще одна спальня та ігрова кімната. Дошкільна частина комплексу буде розширюватись у майбутньому, адже на досить густо населений мікрорайон це лише один дитячий садок.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

15.03.2017