Відзначили День місцевого самоврядування

Сьогодні в Україні відзначають День місцевого самоврядування. З цієї нагоди в стінах Ніжинської міської ради відбулися урочистості. Міський голова Олександр Кодола привітав всіх причетних до місцевого самоврядування: працівників апарату виконавчого комітету міської ради, старосту, працівників управлінь.

За високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади, активну життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування кращих працівників було відзначено Грамотами та Подяками.
«Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування. В умовах війни ми продовжуємо сумлінно працювати задля спільної мети – найскорішої Перемоги України. Без місцевого самоврядування неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу, – підкреслив міський голова Олександр Кодола, – Бажаю усім вам, хто працює на благо нашої громади, відстоює її потреби та інтереси, нових звершень та здобутків на ниві служіння людям, справжнього відчуття задоволення від тієї справи, яку ви робите гідно та професійно».

День місцевого самоврядування - це свято тих, хто працює в органах самоврядування, депутатів і всіх активних громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного міста, дбають про його розквіт і зростання.
08.12.2022