Відбувся семінар на тему: «Енергозбереження. Можливості використання місцевих відновлювальних джерел енергії в умовах воєнного стану»

20 вересня відбувся семінар на тему: «Енергозбереження. Можливості використання місцевих відновлювальних джерел енергії в умовах воєнного стану» за участі першого заступника міського голови Федора Вовченка, керуючого справами виконавчого комітету Валерія Салогуба, депутатів міської ради керівників управлінь та відділів.

Організатором зустрічі є Чернігівський регіональний центр підвищення кваліфікації.

Заступник директора Чернігівського регіонального центру підвищення кваліфікації Петро Підгайний та керівник осередку громадського об’єднання Асоціації енергоаудиторів в Чернігівській області, керівник проєктів науково-виробничого підприємства «Енергоіновація» Сергій Зінченко ознайомили із змінами у законодавстві щодо енергозбереження, навели приклади реалізованих енергозберігаючих проектів та використання альтернативних джерел енергії. А також звернули увагу на енергетичний сертифікат, енергетичний паспорт та проведення енергетичного аудиту.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
20.09.2022