Відбувся фінальний тур Відкритої Ніжинської Волейбольної Ліги

19 березня 2016 року в спортивному залі Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя відбувся фінальний тур Відкритої Ніжинської Волейбольної Ліги серед чоловічих команд, у якій взяли участь 11 команд з трьох областей України, а саме: Київської, Полтавської та Чернігівської. Більше 150 гравців взяли участь у змаганнях, що тривали з 7 листопада 2015 року. Такі команди як ТЕМП (м. Ніжин), Чернігівград (м. Чернігів), НАТІ (м. Ніжин), м. Прилуки, Чернігівспорт, Чернігівський юридичний коледж, Чернігівський державний технологічний університет, ТНТ (м. Київ), м. Бровари, смт. Іванівка та м. Гадяч вели боротьбу за чемпіонство в лізі.

До останнього туру не було зрозуміло хто ж все ж таки стане чемпіоном у цьому році.

Отже, на 11 місці опинилася команда ТНТ (м. Київ);

10 місце – м. Прилуки;

9 місце – смт. Іванівка;

8 місце – Чернігівград;

7 місце – м. Гадяч;

6 місце – м. Бровари;

5 місце – НАТІ;

4 місце – ТЕМП;

3 місце – Чернігівський юридичний коледж;

2 місце – Чернігівспорт;

1 місце – команда Чернігівського державного технологічного університету.

Після закінчення ігор розпочалось урочисте закриття змагань, нагородження переможців та призерів. Всі призери були нагороджені медалями та грамотами, капітани команд отримали спортивні кубки, а кращі гравці турніру були відзначені цінними подарунками від спонсорів ліги.

Також до нагородження залучилася ніжинська міська організація ФСТ «Спартак», котра люб’язно подарувала годинники, а також чудовий кубок для переможців турніру.

Всі учасники фінального туру отримали подарунки від магазину живих напоїв «Пан Бровар».

Кращі 5 гравців ліги отримали від представника компанії ГАЗПІКСЕРВІС фільтри-кувшини для фільтрації води, який також запросив усіх учасників, глядачів та просто мешканців міста зробити безкоштовний аналіз води за адресою: м. Ніжин, вул. Московська, 14.

Тому щиро вітаємо переможців та призерів змагань, а також запрошуємо відвідати вже наступні волейбольні заходи, а саме відкриті кубки м. Ніжина серед жіночих та чоловічих команд, що відбудуться 2-3 та 9-10 квітня в спортивному залі по вул. Прилуцька 156.

Відділ з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради

23.03.2016