Відбулося засідання виконавчого комітету

10 листопала відбулося засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради, на порядку денному якого було винесено 11 питань.
Члени виконкому розглянувши заяви надали дозвіл на переведення житлових приміщень в нежитлові та їх реконструкцію, продовжили термін дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами та термін дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами.
Погодили КП «НУВКГ» договори на придбання трактора LOVOL FT504 в комплекті з щіткою комунальною та відвалом та на придбання генераторів різної потужності
Надали одноразову матеріальну допомогу через міську цільову програму «Турбота», а також допомогу на поховання. Загальна сума допомоги склала 45500 грн.
Прийняли рішення про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в місті Ніжині за жовтень 2022 року.
Присутні погодили проведення поточного ремонту споруди цивільного захисту – найпростішого укриття по вул. Березанська, 5г – на суму 199 522,00 грн.
Розглянувши заяви, поставили на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, а також зняли громадян з квартирного обліку, у зв’язку з поліпшенням їх житлових умов; розглянули питання, що стосується подальшої долі дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах.
На виконання міської цільової програми з відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток Ніжинської територіальної громади прийнято рішення про придбання відзнак «Почесний громадянин міста Ніжин» у комплексі з посвідченням та відзнакою, в кількості 5 шт., загальною вартістю 20 000,00 грн.
Працюємо далі!
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
11.11.2022