Відбулося засідання виконавчого комітету

11 листопада міський голова Олександр Кодола провів чергове засідання виконавчого комітету.

На порядок денний винесено 6 проектів рішень.

Начальник фінансового управління Людмила Писаренко поінформовала про виконання бюджету Ніжинської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.

Члени виконкому прийняли проект рішення «Про звільнення земельних ділянок та об’єктів благоустрою від тимчасових споруд, малих архітектурних форм, що встановлені без правовстановлюючих документів», що дозволить здійснити демонтаж тимчасової споруди, яка встановлена без правовстановлюючих документів. Олександр Кодола зазначив: «В місті потрібно наводити порядок. Прийняття даного рішення – один з таких прикладів. Всі служби, хто має відношення до напрямку благоустрою, мають більш ретельно працювати разом з муніципальною вартою. Місто потрібно очищати від захаращених будівель, адже вони псують його зовнішній вигляд».

Начальник УЖКГ та будівництва Анатолій Кушніренко подав на розгляд проект рішення «Про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в місті Ніжині за вересень 2021 року». Прийняття даного проекту дозволить провести виплату компенсації витрат перевізників за пільгове перевезення окремих категорій громадян в рамках міської цільової Програми «Турбота» затвердженої рішенням Ніжинської міської ради VІІI скликання від 24 грудня 2020 року № 3-4/2020.

В зв’язку з кадровими змінами, а саме через змінами посад, начальником відділу містобудування та архітектури – головним архітектором Вікторією Мироненко поданий проект рішення «Про внесення змін до складу комісії з обстеження технічного стану житлового приміщення (будинку, квартири) Ніжинської територіальної громади, що затверджено пунктом 2 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 29 липня 2021 року №278».

З метою налагодження співробітництва у сфері захисту прав і свобод ромської спільноти, виконавчий комітет прийняв рішення «Про укладання Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво у сфері захисту прав та свобод ромської спільноти між виконавчим комітетом Ніжинської міської ради Чернігівської області і громадською організацією «Асоціація ромів «ЗОР».

Виконавчий комітет розглянув та підтримав проект рішення «Про затвердження умов  продажу колісного автотранспортного засобу: автомобіль Фольксваген-Пасат, державний номер №55561МК», прийняття якого об’єкт підлягає продажу на електронному аукціоні. Кошти від продажу даного об’єкту надійдуть до місцевого бюджету і будуть використовуватися на нагальні потреби територіальної громади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

11.11.2021