Відбулося урочисте відкриття Сімейна клініка "Тесла" у Ніжині

Сьогодні, 28 вересня, міський голова Олександр Кодола та заступник міського голови Сергій Смага взяли участь у офіційному відкритті нового медичного центру ТЕСЛА, який розпочав свою діяльність у Ніжині.
Гідне місце на ринку медичних послуг на Чернігівщини вже давно займає медичний центр ТЕСЛА. Багато років поспіль послугами центру користуються мешканці нашої області, проте чотири із даних медустанов розташовані в самому обласному центрі. І, для того, аби скористатися послугами медичного центру ТЕСЛА, мешканцям Ніжина доводилося їхати в Чернігів. Проте, для комфорту ніжинців, у нашому місті було відкрито п’ятий в області такий центр. Для самого Ніжина це також забезпечення та створення нових робочих місць та, звичайно, наповнення місцевого бюджету.
Міський голова Олександр Кодола зазначив: «Відкриття такого центру у Ніжині – це можливість отримати у нашому місті додатковий спектр медичних послуг. Від себе та громади висловлюю подяку за рішення відкрити сучасне відділення ТЕСЛА саме в Ніжині! Адже, не зважаючи на війну, в нашому місті продовжують відкриватися нові установи та створюються нові робочі місця. Це і є економічний патріотизм. Це віра в наше місто Ніжин, віра в Україну та нашу Перемогу!".
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
28.09.2022