Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

25 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради під головування міського голови Ніжина Олександра Кодоли.

Було розглянуто ряд важливих питань, щодо забезпечення основних напрямків життєдіяльності Ніжинської територіальної громади.

Зокрема:

- Про внесення змін до додатку 2 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 25.11.2021 р. №434 «Про організацію проведення громадських робіт у 2022 році»;

- Про внесення змін до додатку №6 до рішення Ніжинської міської ради від 21 грудня 2021 року №6-18/2021 «Про затвердження бюджетних програм місцевого\регіонального значення на 2022 рік»;

- Про внесення змін до «Комплексної програми заходів та робіт з територіальної оборони Ніжинської територіальної громади на 2022 рік»;

Було погоджено питання про виділення Ніжинською міською радою додаткових коштів на облаштування ПЛР- лабораторії на території Ніжинської центральної міської лікарні.

Варто зауважити, що облаштування лабораторії такого типу не лише підніме конкурентоздатність Ніжинської лікарні, а й суттєво покращить якість надання медичних послуг та дозволить робити ніжинцям більшу половину лабораторних досліджень безкоштовно, а це біохімічні й гормональні дослідження, онкомаркери тощо.

У різному розглянули можливість проведення у Ніжині виставки знешкодженої техніки окупантів, яка буде повертатися з Києва до Ніжина в місце дислокації підбитої техніки. Таку пропозицію висловив керівник однієї з військових частин міста Микола Кушнір та підтримав міський голова Олександр Кодола.

"Парад" знищеної техніки на Хрещатику триватиме до 26 серпня, 7 експонатів цієї виставки прибули до Києва з Ніжина. По закінченню «параду» трофейну техніку повернуть до нашого міста.

 З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

25.08.2022