Відбулися урочистості до Дня працівника освіти

30 вересня у великій залі міськради пройшли урочистості до Дня працівника освіти.
За виховання підростаючого покоління слова вдячності звучали для вчителів, вихователів, директорів ніжинських гімназій, ліцею та садочків.
Працівників освітніх закладів міста з прийдешнім святом привітав міський голова Олександр Кодола. Він подякував їм за невтомну працю на освітньому фронті, за талант, за витримку і відданість професії, за любов до дітей і рідного краю.
Олександр Михайлович побажав всім міцного здоров’я, творчого натхнення, мудрості і терпіння, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди.
Освітян ніжинської громади вітала депутат обласної ради Наталія Копиця. Також своїх колег з професійним святом привітала начальник Управління освіти Валентина Градобик та голова профспілки працівників освіти Володимир Сорокін.
За внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти педагогічний колектив Ніжинської громади було відзначено Подяками міського голови, Подяками від Благодійного фонду «Копиця», Почесними грамотами та Подяками Управління освіти.
Для своїх вчителів, наставників, вихователів, керівників гуртків, всіх, хто працює на освітній ниві, вихованці Будинку дітей та юнацтва приготували цікаву і яскраву концертну програму, яка супроводжувалась зворушливими словами ведучих.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
30.09.2022