Відбулася щотижнева нарада при міському голові

12 грудня відбулася щотижнева нарада при міському голові. Головне її питання – стабільне забезпечення функціонування всіх служб громади та безперебійне отримання послуг населенням.

На попередніх нарадах міський голова Олександр Кодола наголошував: незважаючи на понаднормову кількість опадів, усі вулиці міста повинні бути поступово очищені від снігу.

Але після об’їзду міста з’ясувалося, що й досі дороги не прочищені або це зроблено лише частково.
Олександр Кодола вкотре наголосив, що керівники комунальної сфери повинні докласти максимум зусиль для прибирання снігу в найближчі дні.

Комунальники поінформували, що всі працівники та наявна техніка працюють у посиленому режимі. Але на якість та оперативність прибирання міста впливає те, що значна кількість чоловіків з цих підприємств пішли служити до лав ЗСУ. І така ситуація на всіх підприємствах. Лише вчора КП «Служба Єдиного Замовника» отримало 5 повісток для своїх працівників.

Незважаючи на всі труднощі, пов’язані з воєнним станом, комунальні служби продовжують працювати й надавати послуги.
Минулого тижня було три пориви водогону по місту, які були оперативно полагоджені.

Директор ТОВ «НіжинТеплоМережі» Любов Ісаєнко повідомила, що мікрорайон Гуньки залишився без опалення через відключення їх котельні від електроспоживання. Але це сталося не з її вини. Через борги одного з підприємств, яке знаходиться в цьому мікрорайоні, електрику відключили всьому району. Наразі це питання вирішується, незабаром опалення в оселях з’явиться.
Міський голова Олександр Кодола наголосив, що головним завданням міської влади та всіх комунальників є безперебійне забезпечення роботи об’єктів критичної інфраструктури.
12.12.2023