Відбулася розширена оперативна нарада керівників установ, закладів та організацій міста

04 квітня 2016 року у великому залі Ніжинської міської ради відбулася розширена оперативна нарада керівників установ, закладів та організацій міста, керівників виконавчих органів ради при міському голові.

У ході наради було розглянуто ряд питань. Зокрема, про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста протягом минулого місяця, доповів начальник штабу Ніжинського відділу поліції ГУНП, Тарас Анатолійович Балабайко.

Щодо стану виконання завдань за попередній місяць підрозділом патрульної служби Ніжинського відділу поліції, на який покладено функції колишнього ДАІ, доповів Геннадій Володимирович Клюйко, начальник сектору Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

Також про стан обстановки з надзвичайних ситуацій, що склалася на території громади міста за минулий місяць, було повідомлено Дмитром Станіславовичем Кравцовим, начальником Ніжинського МРВ управління держслужби з надзвичайних ситуацій.

Про стан нарахування субсидій населенню міста, а також про стан проведення роботи з переселенцями повідомив заступник міського голови Ігор Володимирович Алексєєнко.

Щодо проведення місячника з благоустрою та озеленення в місті, про стан завершення опалювального сезону доповів Григорій Миколайович Олійник, перший заступник міського голови.

Наприкінці наради було підведено підсумки та узгоджено план роботи виконавчих органів міської ради на наступний тиждень.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

04.04.2016