Відбулася розширена нарада керівників

 07 листопада відбулася розширена нарада керівників підприємств, установ, закладів міста при міському голові. Керівники прозвітували щодо життєзабезпечення Ніжинської громади за жовтень.

Всі служби міста щоденно працюють над забезпеченням комфортних умов проживання ніжинців.

Комунальники закінчують ремонт тротуарів, проводять благоустрій територій.

Після буревію всі комунальні служби працювали над усуненням пошкоджень комунікацій та прибиранням дерев. Працівники КП «ВУКГ» прибрали з кладовища в с.Паливода аварійні дерева, в с.Переяслівка ліквідували наслідки негоди, яка була цими вихідними.

За результатами прийому міського голови Олександра Кодоли в с.Переяслівка встановлені сміттєві баки, які допоможуть його жителям підтримувати чистоту.

У старостаті проводиться інвентаризація земель та домоволодінь. У міську лікарню госпіталізовано 1 400 пацієнтів, з них 54 особи з COVID-19. Основа міцного здоров’я – вчасно зроблене щеплення. У закладі сімейної медицини наявна вакцина Пфайзер.

У громаді за місяць народилося 24 дівчинки та 28 хлопчиків, з них один - новий мешканець с. Кунашівка.

Жителі с. Переяслівка уклали 22 декларації з ніжинською сімейною лікаркою. Вона приїжджає за попередньою домовленістю, а маломобільних пацієнтів оглядає за місцем проживання.

Усі підприємства, установи та заклади працюють у штатному режимі.

Міський голова Олександр Кодола наголосив на координації спільних дій щодо життєзабезпечення міста. Всі видатки місцевого бюджету повинні спрямовуватися на життєзабезпечення міста і на допомогу ЗСУ.

Сьогодні передали 29-те авто для ЗСУ.

Працюємо далі.

Разом до Перемоги!  

07.11.2023