Відбулась розширена оперативна нарада при міському голові

04 травня 2016 року у великому залі Ніжинської міської ради відбулась розширена оперативна нарада керівників підприємств, установ, закладів та організацій міста, керівників виконавчих органів ради, виконавчих органів виконавчого комітету міської ради при міському голові.

Нарада розпочалась зі вступного слова міського голови Анатолія Валерійовича Лінника, після чого було обговорено ряд питань. Зокрема, про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста протягом минулого місяця, повідомив начальник штабу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області майор поліції Тарас Петрович Балабайко. Про стан виконання завдань за попередній місяць підрозділом патрульної служби Ніжинського відділу поліції, на який покладено функції колишнього ДАІ, доповів начальник сектору Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Геннадій Володимирович Клюйко.

Також про стан обстановки з надзвичайних ситуацій, що склалася на території громади міста протягом минулого місяця, доповів Дмитро Станіславович Кравцов, начальник Ніжинського МРВ управління держслужби НС.

Алла Володимирівна Севостьянчик, начальник Ніжинського об’єднаного управління пенсійного Фонду України, повідомила інформацію, що стосується змін в пенсійному законодавстві України щодо нарахування пенсій з 01 травня 2016 року.

Про стан проведеної роботи щодо благоустрою та озеленення в місті доповіли начальник УЖКГ та Б Анатолій Миколайович Кушніренко та начальник КП «ВУКГ» Владислав Адольфович Корман.

Григорій Миколайович Олійник, перший заступник міського голови, проінформував щодо стану завершення опалювального сезону в Ніжині.

Наприкінці наради було узгоджено план роботи виконавчих органів міської ради на наступний тиждень та підведено підсумки.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

05.05.2016