Відбулась інтелектуально-розважальна гра «Український ерудит»

Інтелектуально-розважальна гра «Український ерудит» відбулася у Ніжинському будинку дітей та юнацтва до Дня української писемності та мови.
Організатором заходу виступили Управління освіти та Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників.
«Напередодні Дня української писемності та мови вітаю вас з цим святом. Бажаю усім нам оберігати та розвивати українську мову, будувати незалежну, духовно вільну країну, виховувати гідних представників свого народу і пишатися своєю Батьківщиною. Та пам'ятайте що мова це наша зброя», – звернувся до усіх присутніх заступник міського голови Сергій Смага.
До участі у грі долучилися педагогічні колективи усіх закладів загальної середньої освіти Ніжина. Цікавою і змістовною була гра: 15 команд протягом двох годин показували свою ерудованість та глибокі знання рідної мови, пройшовши всі 9 конкурсних етапів. Усі учасники заходу отримали безліч позитиву і чудових емоцій від сьогоднішньої інтелектуальної гри.
Усі команди були відзначені Подяками Управління освіти та подарунками від Благодійного фонду «Копиця». А творчі номери усім присутнім подарували вихованці Будинку дітей та юнацтва.
Такі заходи, як сьогоднішній, ще раз нагадують, що нам випало складне і відповідальне завдання – відродити українську мову, українську державність, націю. Наша мова – це наша зброя. І ми повинні твердо усвідомити, що це – наш святий обов’язок, і за нас цього ніхто не зробить.
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
08.11.2022