VI Загальноміський конкурс «Найрозумніший учень Ніжина»

09-10 квітня 2016 року у Ніжинському Будинку дітей та юнацтва проходив VI Загальноміський конкурс «Найрозумніший учень Ніжина», який вже традиційно проводився відділом у справах сім'ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради, методичним кабінетом Ніжинського міського відділу освіти та громадською організацією «Інтелектуальний клуб «Кліо»».

Цьогоріч конкурс проходив за фінансової підтримки Ніжинськоїміської ради та депутата Чернігівської обласної ради від Радикальної партії України Ковтун Алли Юріївни. Це дозволило не лише нагородити призерів змагань, але і організувати солодкий стіл для всіх фіналістів конкурсу – 72 учнів 6-11 класів.

Учням пропонувалися кілька типів завдань, підготовлених редакторською групою (Сурков В.М., Лісовець О.В.): відеозапитання, фотозапитання, гра «дешифрувальник», усні відповіді на запитання ведучої на швидкість тощо. Протягом дводенного марафону можна було спостерігати і радість переможців, і сльози наймолодших учасників, і позитивний настрій старшокласників. Найбільші симпатії залу здобули Бездухов Едуард та Сокольницький Денис, які повеселили і глядачів, і організаторів своїм азартом і дотепністю. Але головною зброєю для учасників, звичайно, була ерудиція.

Окрема подяка адміністрації та фахівцям Будинку дітей та юнацтва за допомогу і створення гарних умов для проведення конкурсу; ведучій конкурсу – Рябцевій О.В. (педагог-організатор школи №2); інспектору гри –Суркову В.М.; технічному редактору –Хоменку П.; фотооператорам –Малашу О. та Забілі Л.І.; членам лічильної комісії – студентам-волонтерам НДУ імені Миколи Гоголя Ляшиченко Л., Вовчемис К., Кривонюк А., Кисловець О.

Відділ у справах сім’ї та молоді

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

13.04.2016