В Ніжині відбувся Обласний турнір з мініфутболу серед команд структурних та відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго»

До Дня Збройних сил України, який відзначається 6 грудня, та до Дня енергетика, 22 грудня, сьогодні в Ніжині відбувся Обласний турнір з мініфутболу серед команд структурних та відокремлених підрозділів АТ «Чернігівобленерго». Змагання були проведені у спортивній залі по вулиці Прилуцькій за підтримки Міського центру фізичного здоров’я “Спорт для всіх”.
Традиційний турнір спрямований на розвиток спорту, пропаганду здорового способу життя, налагодження дружніх взаємовідносин між представниками структурних підрозділів. Сьогодні 10 команд показували свої спортивні уміння на полі.
На початку змагань голова правління АТ «Чернігівобленерго» Михайло Ільницький зауважив, що турнір цього року має благодійний характер. Багато працівників АТ «Чернігівобленерго» зараз боронять нашу Батьківщину. Всі зібрані сьогодні кошти будуть передані на потреби енергетиків, які несуть службу в лавах Збройних сил України.
Для енергетиків благодійні турніри – не нова ініціатива. Компанія вже проводила спортивні змагання, на яких були зібрані кошти для потреб наших захисників.
Від імені міського голови Олександра Кодоли усіх учасників турніру привітав радник міського голови Сергій Охонько. Він подякував енергетикам за те, що вони гідно тримають енергетичний фронт, щодня виконуючи надскладну та надважливу роботу.
Розпочались змагання з групового етапу: енергетики завзято боролися за вихід із груп, яких було 3:
Група А:
Корюківський РЕМ
Прилуцький РЕМ
Бахмацький РЕМ
Ніжинський РЕМ
Група В
Дирекція із забезпечення діяльності
Чернігівський РЕМ
Дирекція комерційна
Група С
Чернігівські МЕМ
Збірна АУП
Дирекція технічна.
Призові місця між собою розділили:
1 місце – Чернігівські МЕМ;
2 місце – Ніжинський РЕМ;
3 місце – Дирекція із забезпечення діяльності.
Всі команди-призери отримали грошові винагороди, а учасники – заохочувальні призи.
Сьогодні усі команди-учасники, незалежно від зайнятого місця, здобули важливий ігровий досвід, позитивні емоції, відчули справжнє єднання і командний дух. А головна Перемога – попереду!
04.12.2022