В НДУ ім.М.Гоголя відбувся перший Відкритий кубок Ніжинського університету з волейболу

17 грудня у стінах НДУ відбувся перший Відкритий кубок Ніжинського університету з волейболу
Одні з кращих команд Чернігівської області створили справжнє свято волейболу для глядачів. Турнір був благодійний і вже традиційно відбувся у рамках акції "НДУ для ЗСУ" Спільними зусиллями нам вдалося зібрати більше 9000 грн.
Ректор університету Олександр Самойленко подякував командам, що у такий важкий час для нашої країни спортсмени продовжують грати та доводити свою незламність, тим більш у таких благодійних кубках. Голова Профкому студентів Сергій Іванюк підкреслив, що і в майбутньому планується продовження таких змаганнях на постійній основі. Яскравості заходу своєю хореографічною майстерністю додавали дівчата з новоствореної команди чирлідерів
А тепер детальніше про сам турнір
Цього дня за кубок змагалися: "Темп" Ніжин, "Голдпак" Ічня, "Педуніверситет-ШВСМ" Чернігів та "Буревісник-ШВСМ" Чернігів. Останні дві насправді складені з гравців чернігівського "Буревісника-ШВСМ", а на турнірі вирішили зіграти двома складами. Варто відзначити, що ніжинська та ічнянська команда також підсилилися гравцями з Києва та Чернігова відповідно.
Результати матчів:
1 тур
"Темп" Ніжин 2-0 "Педуніверситет-ШВСМ" Чернігів
"Голдпак" Ічня 2-0 "Буревісник-ШВСМ" Чернігів
2 тур
"Темп" Ніжин 2-1 "Буревісник-ШВСМ" Чернігів
"Педуніверситет-ШВСМ" Чернігів 2-0 "Голдпак" Ічня
3 тур
"Темп" Ніжин 2-0 "Голдпак" Ічня
"Буревісник-ШВСМ" Чернігів 0-2 "Педуніверситет-ШВСМ" Чернігів
Переможцями Відкритого кубку Ніжинського університету стала команда "Темп" Ніжин.
Срібло здобула команда "Педуніверситет-ШВСМ" Чернігів.
Бронза у ічнянського "Голдпака".
Турнір відбувся за підтримки ректора університету Олександр Самойленко , Профкому студентів та його голови Сергій Іванюк , відділу виховної роботи, соціокультурної діяльності та промоції.
Також за допомогу в організація дякуємо Євген Зінич , кафедрі географії, туризму та спорту. За допомогу у наданні інвентарю дякуємо Павло Глушко .
Впевнені, що мета реалізується і Відкритий кубок Ніжинського університету з волейболу буде проходити на постійній основі
20.12.2022