Увага! Конкурс «Бренд міста Ніжин»!

Відповідно до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради № 88 від 07. 04. 2016 року «Про затвердження Положення про проведення конкурсу «Бренд міста Ніжин» оголошується відкритий творчий конкурс «Бренд міста Ніжин»!

Заявки на участь приймаються до 01 липня 2016 року в управлінні культури і туризму Ніжинської міської ради( пл. Івана Франка, 1/81).

До участі у конкурсі необхідно подати заявку, проект логотипу та (або) слоган міста Ніжина.

Конкурсні роботи мають бути актуальними, здатними зацікавити широку аудиторію, привернути увагу до рідного міста, як унікального історико-культурного осередку України. На меті формування позитивного сприйняття Ніжина, популяризації міста, поширення в Україні та за кордоном позитивних знань про м. Ніжин, його історико-культурну спадщину та економічно-інвестиційний потенціал.

За результатами конкурсу автори кращого ескізу, логотипу та кращого слогану отримують дипломи та грошові винагороди.

Детальнішу інформацію щодо умов участі та вимог до конкурсних робіт можна отримати в управлінні культури і туризму Ніжинської міської ради за тел. 2-35-51.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у конкурсі та представити власну ідею бренду міста, який стане символом самобутності, неповторністю та візитівкою Ніжина.

Управління культури і туризму Ніжинської міської ради

22.04.2016