Успіх ніжинських туристів у Києві

2 грудня 2017 року у Києві відбувся Відкритий Кубок Дніпровського району зі спортивного (пішохідного) туризму на штучному рельєфі (Третій етап Відкритого Кубку Києва X-Drive 2017).

Змагання проходили на дистанціях 1, 2 та 3 класу. Ніжин на змаганнях представляли команди «Темп» та «Темп-С» (старша група, змагались на дистанції 3 класу), а також команда «Рандеву» (молодша група, змагались на дистанції 1 класу).

У підсумку у старшій групі переможцями стала команда «Темп», а друге місце виборола команда «Темп-С». У молодшій групі 1 місце виборола команда «Рандеву».

Молодша команда показала на що вона здатна. Незважаючи на те, що на змагання виїжджали без свого капітана (захворіла напередодні) виступ був вдалим. Команда не підвела свого капітана – Куйду Валерію. Перемогу виборювали Ворона Данііл, Адаменко Дарина, Пархоменко Богдан та Масловський Максим. Перше місце на цих змаганнях забезпечило команді «Рандеву» Друге місце у підсумку Відкритого Кубку Києва X-Drive 2017.

Команда «Темп» виборовши перше місце й у третьому етапі Відкритого Кубку Києва X-Drive 2017 стала його одноосібним лідером і переможцем. У команді «Темп» перемогу у Кубку Києва забезпечили кандидати в майстри спорту зі спортивного туризму Кононець Євгеній, Журавльов Владислав, Ворона Ольга, Онищенко Сергій.

Методист Центру ТКУМ, голова ГО Турклуб «Рандеву» Олександр Ровенчин

07.12.2017